Wat ik voor jou kan betekenen Over mij

Over mijzelf Achter de camera

Mijn naam is David Schmidt, ik ben 33 jaar en ik ben het gezicht achter Gelders Fotografie en Gelders Webdesign. Mijn enthousiasme voor fotografie gaat jaren terug, waarbij ik me tijdens fotoshoots vooral richt op het spontane vastleggen. In geval van bedrijfsfotografie houd ik rekening met commerciële toepassing: belangrijke marketingprincipes worden meegenomen tijdens het fotograferen, maar ook tijdens het na bewerken. Met oog voor detail en een harmonieuze compositie leg ik met veel plezier unieke momenten vast. Ben jij zoek naar een fotograaf met vrienden, wil jij een portret van jezelf met of zonder partner of heb je een jubileum te vieren? Ook daarvoor kun je terecht bij Gelders Fotografie: na een korte kennismaking ga ik ervoor zorgen dat jouw feest, dag of jubileum op unieke en professionele manier in beeld gebracht wordt. Nog dagelijks blijf ik mezelf uitdagen om verrassende composities te ontdekken. Mijn keuze voor Fujifilm is gebaseerd op de kleurechtheid en prettige warme tinten die deze camera maakt.

Details perfect in beeld Productfotografie

Op zoek naar een productfotograaf? In mijn studio zorg ik dat producten perfect belicht kan fotograferen. Op verzoek is het vrijstaand maken van artikelen ook mogelijk. Hieronder een aantal voorbeelden van sportartikelen.

Professionele beeldbewerking Met verbluffende resultaten

Een foto professioneel bewerken gaat verder dan het contrast iets verhogen. Zorg voor ultieme focus door afleidende details te laten verdwijnen. Het resultaat levert een harmonieus beeld op zonder dat het niet realistisch of herkenbaar meer is. Gelders Fotografie heeft ruim 12 jaar ervaring in het gebruik van Adobe Photoshop en Affinity Photo. Sleep in onderstaande afbeelding de pijl naar rechts voor het bewerkte beeld. Zo zijn storende elementen uit de achtergrond gehaald om ruis te voorkomen en het beeld nog professioneler te maken.

Terug naar Boven
Sluiten Inzoomen
Uitgeschakeld voor deze website.